De Woudvaart

Stichting insteekhaven

Helder op een rijtje, wel zo fijn...

Voorwaarden en tarieven

Hier vindt u een vrij compleet overzicht aan "huisregels" van insteekhaven de Woudvaart. Bestuursleden en uitvoerende vrijwilligers behouden zich het recht om, wanneer de situatie hierom vraagt, handelend op te treden in het belang van de stichting.

Algemene voorwaarden

Elektriciteit
Gratis te gebruiken op de steigers (maximaal 16 Ampere). Niet te gebruiken voor verwarmingsdoeleinden.

Drinkwater
Gratis in te nemen op de steigers. Dekspoelen met drinkwater is niet toegestaan
Vuilwater:Er is nog geen mogelijkheid voor het legen van uw vuilwatertank.

Afval
Op de haven staan twee vuilcontainers, hierin mag alleen huishoudelijk afval, dus geen afgewerkte olie en of verf en andere chemicaliën gedeponeerd worden.

Parkeren
Het parkeren op de haven is vrij, bij beschikbaarheid, tevens is er voldoende ruimte voor uw fiets in onze nieuwe fietsenhokken.

Volgbootjes
Er is de mogelijkheid, bij beschikbaarheid, om een volgbootje op de haven te plaatsen, er is een hand bediende takel max: 300 KG op de haven aanwezig.

Het is in de haven verboden om slijpwerkzaamheden aan uw boot uit te voeren!

Insteekhaven de Woudvaart is geen passantenhaven. Het is enkel voor inwoners van Sneek mogelijk om in aanmerking te komen voor een ligplaats!

Stichting Insteekhaven De Woudvaart

De stichting is opgericht in 1973 met als doel het bevorderen van de watersport en het exploiteren van aanlegplaatsen voor pleziervaartuigen in de Woudvaart te Sneek. Deze beschutte haven, aan het eind van de Woudvaart, heeft een unieke ligging in Sneek. Het is een goed gesitueerde haven met een directe verbinding naar het Friese merengebied..

Uw bericht is verzonden!
Uw bericht is niet verstuurd, pas de foutmeldingen aan.