De Woudvaart

Stichti​ng insteekhaven

OP DEZE PAGINA VINDT U ONDER ANDERE ONS HUISHOUDELIJK- EN HAVENREGELEMENT

Links en overige informatie

Naast het juist informeren willen we u ook graag actueel informeren, daarom treft u op deze pagina ook enkele relevante links naar onder andere pagina's van onze gemeente. Verder enkele ervaringen van mensen die zich óf hebben ingeschreven óf al een ligplaats bij ons hebben.

Havenregelement

Door op bovenstaande link te klikken opent ons havenregelement.

Huishoudelijk regelement

Door op bovenstaande link te klikken opent ons huishoudelijk regelement.

Súdwest Fryslan

Informatie over o.a. het vaarseizoen en brugbediening in de gemeente.

"Ik heb op meerdere plekken in Sneek gelegen met mijn boot, meestal was het aan doorgaande vaarwegen waar je aan de kant een plek kreeg. De lol raakte er wat voor me af, zichtbaar mensen op het dek, een keer vaarschade zonder briefje. Toen ik werd getipt over de Woudvaart heb ik me meteen ingeschreven en tot op de dag van vandaag geen spijt van!"

Anoniem
Houder ligplaats sinds 2014

"Gewoon een plek die voldoet aan alle hedendaagse wensen, goed bereikbaar, beschut, veel faciliteiten op de kade."fam. de Boer
Houder ligplaats sinds < 2000

"Ik sta nu al een tijdje op de wachtlijst maar ontvang gelukkig regelmatig een berichtje over de wachttijden. De wachtlijst is helaas wel vrij lang...."


Anoniem
Ingeschreven op wachtlijst 2021

Stichting Insteekhaven De Woudvaart

De stichting is opgericht in 1973 met als doel het bevorderen van de watersport en het exploiteren van aanlegplaatsen voor pleziervaartuigen in de Woudvaart te Sneek. Deze beschutte haven, aan het eind van de Woudvaart, heeft een unieke ligging in Sneek. Het is een goed gesitueerde haven met een directe verbinding naar het Friese merengebied..

Uw bericht is verzonden!
Uw bericht is niet verstuurd, pas de foutmeldingen aan.